آیت الله امامی کاشانی اولین بنیانگذار دبیرستان علوم ومعارف اسلامی ندای حق را لبیک گفت

رسانه معلم #مرک عالم شکافی در جامعه ایجاد می کند که هر چیزی توان پرکردن آن را جز فضل ورحمت الهی نداردآیت الله امامی کاشانی باسلوک فقهی و زهد و مجاهدت در قبل وبعد از انقلاب محبوب قلوب مردم ایران بود از جمله دلبستگی ها ایشان تعلیم وتربیت با محتوای معرف اسلامی به نسل جوان بوده است که دبیرستان علوم ومعارف اسلامی را بنیانگذاری کرد کانون تربیت اسلامی این حادثه مولمه را به ملت ایران ، حوزه های علمیه و اصحاب مدرسه و خانواده معظم له تسلیت عرض می نماید برای ایشان رحمت خاصه الهی وبرای خانواده سببی ونسبی وروحانی به ویژه شاگردان مکتب شان صبر و توفیق ادامه راهش را از خداوند منان مسئلت دارد به زندگی مختصری از آیت الله امامی کاشانی اشاره می شود

آیت الله محمد امامی کاشانی» در سال ۱۳۱۰ ش در خانواده‌ای مذهبی در کاشان به دنیا آمد. ایشان مقدمات علوم دینی را در کاشان شروع کرد و مقداری از سطح را در حوزه کاشان فراگرفت و برای تکمیل دروس، به حوزه علمیه قم مهاجرت کرد.
وی در درس خارج آیات عظام بروجردی، محقق داماد و امام خمینی (رحمة‌الله‌علیه) شرکت کرد و ۱۰ سال از محضر پرفیض آنان بهرهمند گردید و فلسفه را در محضر اساتید آیت‌الله علامه طباطبائی صاحب المیزان و آیت‌الله سید ابوالحسن قزوینی فراگرفت.
وی در سال‌های خفقان، در راه سازماندهی مبارزات مردم به رهبری امام خمینی (رحمة‌الله‌علیه) تلاش‌های بسیاری انجام داد و در این مسیر بارها دستگیر و در سال ۱۳۵۵ ش به شهرستان گنبد کاووس، تبعید شد. پس از آن با دیگر یاران امام (رحمة‌الله‌علیه) از قبیل شهید دکتر بهشتی و شهید مطهری، هسته مرکزی روحانیت مبارز را پی‌ریزی کرد.
وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی، از طرف حضرت امام خمینی (رحمة‌الله‌علیه) به عنوان یکی از اعضای شورای نگهبان منصوب و در این سمت و مسئولیت خطیر مشغول به انجام وظیفه شد.
وی علاوه بر مسئولیت شورای نگهبان، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری تهران را به عهده دارد و به تدریس و تربیت طلاب می‌پردازد. وی یکی از ائمه جمعه موقت تهران و از اعضاء مجلس خبرگان رهبری از استان تهران بود

تالیفات


۱. خط امان؛ پژوهشی در موعود ادیان.
۲. گفتمان مهدویت (سخنرانی‌ها و مقالات گفتار چهارم)
۳. مجموعه رسایل فیض
۴. سفینة النجاة و الکلمات الطریقة
۵. ذریعة الضراعة فی جمع الادعیة
۶. نقد الاصول الفقهیة
۷. الکلمات المکنونة
۸. قرة العیون فی اعز الفنون
۹. المعارف.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *