مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌‌آموزان برگزیده به ایستگاه آخر رسید.

آغاز اختتامیه سی‌و‌ششمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌‌آموزان دختر سراسر کشور

گروه آموزش و پرورش خبرگزاری رسانه معلم،اختتاحیه این مسابقات دقایقی پیش با حضور معصومه ابتكار معاون رئیس‌جمهور در امور زنان، علی الهیار تركمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش، علی رمضانی مدیركل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش و دانش‌‌آموزان دختر برگزیده كشور در اردوگاه شهید باهنر تهران آغاز شد.

علی رمضانی در این مراسم به مشاركت دانش‌آموزان اشاره كرد و گفت: در كمیته جشنواره تصویب شد كه سال آینده این جشنواره به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در اردوگاه شهید باهنر برگزار شود.

وی با بیان اینكه آنچه ایران را ایران كرد هنر و ادب است، افزود: مسئولیت نشاط‌آفرینی، مهارت و كارآموزی برعهده شما دانش‌آموزان برگزیده است.

رمضانی بر توسعه فعالیت‌ها تأكید كرد كه باید در این حوزه‌ها گام‌های جدی برداشته شود.

مدیركل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی اظهار كرد: ما در كشورمان حافظ، سعدی و مولوی داریم. توسعه و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی با هنر صورت می‌گیرد و در این زمینه سرمایه‌گذاری مهم است.

به گزارش فارس، اهداف مسابقات فرهنگی و هنری شامل «ایجاد زمینه‌های دوستی در بین دانش‌آموزان نقاط مختلف كشور»، «آشنایی با آثار ارائه شده همدیگر»، «پرورش روحیه تلاش، سازندگی، تعاون و تعهد سیاسی و اجتماعی به منظور توسعه علوم، فنون و مهارت‌های مورد نیاز فرد و جامعه»، «بالا بردن سطح آگاهی دانش‌آموزان و آشنا نمودن آنان با روش‌های صحیح نقد و نقادی»، «شناخت، رشد، پرورش و هدایت استعدادهای بالقوه و تقویت انگیزه‌های دانش‌آموزان»، «تقویت ایمان، معرفت دینی و ترویج فرهنگ و تمدن اصیل جامعه اسلامی ایران» و «پرورش روحیه مشاركت‌جویی، مسؤولیت‌پذیری، تعامل و همدلی بین دانش‌آموزان و دست اندركاران تعلیم و تربیت» است.

رشته‌های مسابقه شامل ادبی و پژوهشی(شعر، داستان‌نویسی، مقاله پژوهشی، كتابخوانی و نقد ادبی)، رسانه و فضای مجازی(وبلاگ نویسی، نشریه الكترونیكی و بازی‌های رایانه‌ای)، هنرهای نمایشی و فیلم كوتاه(تئاتر صحنه‌ای، تئاتر عروسكی، نمایشنامه‌خوانی، نقالی و فیلم كوتاه)،  هنرهای دستی و تجسمی(نساجی، سفال و سرامیك، حجم‌سازی، طراحی، آبگینه، خوشنویسی و نگارگری)، هنرهای معاصر(نقد هنری، طراحی، نقاشی، كاریكاتور، عكاسی، گرافیك، تصویرسازی و پوستر) و هنرهای آوایی(سرود همگانی، سرود گروهی، تكنوازی، هم‌نوازی و تكخوانی) است.

امسال در سی و ششمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری، ۶ میلیون و ۱۷۴ هزار و ۴۵۱ نفر-رشته شركت كردند كه ۴۶۷۰ اثر به دبیرخانه مرحله غیرحضوری كشوری راه یافتند.

در نهایت ۱۹۱۶ دانش‌آموز به مرحله حضوری كشوری این مسابقات راه یافتند كه مسابقات فرهنگی و هنری پسران برگزار شد و مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌آموزان دختر با حضور ۷۹۵ نفر در بخش هنری و ۲۱۵ نفر در بخش فرهنگی برگزار شد./د

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *