رسانه معلم # در روز فلسفه لازم است فیلسوفان نگاهی به آموزش فلسفه از پیش دبستانی تا دبیرستان نمایند تا هسته اصلی فلسفه اندیشیدن ، تفکر و تشخیص مغالطه از برهان ، تشخیص جدال احسن از جدال که آن را مراء و گفتگوی خود محور گویند را بچه ها مهارت پیدا کنند وبرای همراهی با جامعه وخانواده ومدرسه با برهانی که مقبول مخاطب است سخن بگویند و استماع وگوش کردن وفهمیدن وتامل کردن را بر پاسخ های یک جانبه و منفع طلبانه ترجیح دهند وحتی حقیقت را با جان مانند سقراط معاوضه نکنند فلسفه اسلامی که برای درک عمیق تر معارف اسلامی یعنی همان تعلیم اسما معلم اول بر انسان عاقل مکلف آدم است به دانش آموز بیاموزاند و از یونانی گری صرف فاصله بگیرد رسانه معلم این روز بر معلمان فلسفه مدارس تبریک می گویید
فلسفه خطیر است و بنیادِ هستیِ آن کس را که عمیقاً در آن غوطهور باشد، زیر و زبر میکند. فلسفه چند کتاب، مفهوم و نظریه نیست که آدمها بخوانند و بدانند، بلکه شیوهای از زندگی است: خردمندانه، حقیقتطلبانه، جسورانه.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مهدی حاتمی، دکترای فلسفه غرب به مناسبت روز جهانی فلسفه، کاروبار فیلسوفان را شک کردن، پرسیدن، بررسی، تحلیل، تفسیر، دیدن، گفتوگو، استدلال و طرح نو ریختن ، ذکر کرد و این روز را به همه عادت گریزان تبریک گفت. او در شبکه دانشگاه تهران نوشت:
بیستویک نوامبر، یک آذر، روز جهانی فلسفه است. کاروبار فیلسوفان، شک کردن، پرسیدن، بررسی، تحلیل، تفسیر، دیدن، گفتوگو، استدلال و طرح نو ریختن است.
فیلسوف، از ایمان کور میگریزد، تعصبها را میگُسلد، از عادات گریزان است، مشهورات را پشت گوش میاندازد، حماقتها را آشکار میکند، ابعاد هر چیز را میکاود، کُنه امور را میطلبد، در پیدا کردن خطای خود و دیگری بیپروا است، به آنسوی ماجرا میاندیشد، از چشمانداز دیگری میبیند، خواهانِ روشنی است، میخواهد زندگی را بیازماید، و والاترین ارزشهای بشری را بیابد و بزید.
فلسفه خطیر است و بنیادِ هستیِ آن کس را که عمیقاً در آن غوطهور باشد، زیر و زبر میکند. فلسفه چند کتاب، مفهوم و نظریه نیست که آدمها بخوانند و بدانند، بلکه شیوهای از زندگی است: خردمندانه، حقیقتطلبانه، جسورانه. روز فلسفه بر آنها که شیوهی زیستنشان عمیقاً فلسفی است فرخنده باد.