کودتا در دانشگاه فرهنگیان! صدور ابلاغ بازنشستگی صدها نفر از اساتید پیشکسوت تربیت معلم!

رسانه معلم #نگاه اداری و غیر تخصصی به تربیت در افعال افراد نه در گفتار آنها آشکار می شود سخن از تربیت معلم و سابقه آن واهمیت آن سکه رایج برای اثبات وفاداری به نظام و انباشت سرمایه اجتماعی برای خود است و فاصله بین کردار وگفتار عیار حقیقت و واقعیت را معین می نماید با اینکه قوانین بالادستی اجازه از اساتید با سابقه را می دهد و رهبری معظم نیز بر آن تأکید داشته اند وازسویی یکماه از آغاز سال تحصیلی می گذرد و اساتید بیش از ده ها نفر از دانشجویان را راهبری آموزشی -تربیتی می نمایند خبر صدور احکام بازنشستگی اساتید بیانگر تفوق نظام اداری بر نظام تربیتی است و علاوه بر آن اگر این اقدام در دانشگاه های دیگر انجام می شد و افراد مشمول حکم دگر اندیش و اساتید ترجمه ای وتوسعه ای بودند تمامی جراید وابسته ومنور الفکر ها گوش عامه وخاصه را کر می کردند و رئیس دولت تا سخنگو ودیگر اصحاب قدرت سیاسی و قدرت مطبوعاتی دستور توقف می دادند وآن را مخالف با جریان وفاق در جامعه تفسیر وتاویل می کردند

سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان امروز ۲ آبان ۱۴۰۳ علیرغم کمبود شدید استاد در این دانشگاه در اقدامی عجیب و مشکوک ابلاغ بازنشستگی صدها نفر از اساتید خبره و پیشکسوت را صادر و این ابلاغ را از طریق اتوماسیون اداری برای آنان ارسال کرده است!

این اساتید سرمایه های تکرار ناپذیر تربیت معلم کشور بوده که سال هاست بصورت حرفه ای و متعهدانه در مراکز و پردیس های دانشگاه فرهنگیان مشغول به تدریس هستند و بیش از هر کسی به ظرافت های حوزه پداگوژی اشرافیت دارند.

بازنشستگی این اساتید در حالی است که دانشگاه فرهنگیان با چالش جدی کمبود استاد مواجه است و نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه یک به صد است و با نُرم آن که باید یک به بیست باشد فاصله ای بسیار فاحش دارد!

دانشگاه فرهنگیان در حال حاضر ۷ هزار استاد مدعو و حق التدریس دارد که با اقدام اخیر دانشگاه احتمالا این آمار به حدود ۲۰ هزار نفر خواهد رسید.سوال اینجاست که این تعداد استاد چگونه و با چه فرآیندی قرار است تامین شود؟

برخی اساتید پیشکسوت دانشگاه که ابلاغ بازنشستگی آنان صادر شده است در تماس با صدای فرهنگیان علت این اقدام عجیب را مدیرانی می دانند که با تربیت معلم بیگانه اند و بصورت سفارشی در شورای معاونین دانشگاه جا خوش کرده‌اند.

این مدیران سفارشی و بیگانه با تربیت معلم که از جاهای دیگر به دانشگاه فرهنگیان مامور شده اند در مدت مسئولیت خود هزینه های سنگین مادی و معنوی را به نظام تربیت معلم کشور تحمیل کرده اند.

نکته جالب تر آنکه علیرضا کاظمی وزیر فعلی آموزش و پرورش نیز در زمره همین اساتید است که مشخص نیست آیا این ابلاغ به دست ایشان هم رسیده است یا اینکه دانشگاه جانب احتیاط را رعایت کرده و ابلاغی برای ایشان صادر و ارسال ننموده است!

اقداماتی از این دست بسیار نگران کننده است و نتیجه ای جز هزینه تراشی،سرمایه سوزی و اختلال در نظام تربیت معلم کشور را به دنبال ندارد.مضافا این رویکردهای عجیب و مشکوک کاملا در تضاد با نوع نگاه رهبر انقلاب و رئیس جمهور به مقوله تربیت معلم است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *